Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL'ÜN TÜRK JANDARMA TEŞKİLATININ 178.NCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Tarih  Tarih : 14 Haziran 2017, 08:50

Güvenliğin en önemli teminatlarından olan Jandarma Genel Komutanlığı, sorumluluk alanında, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunması ve kendisine verilen diğer görevlerin ifası amacıyla yüksek bir vazife şuuru, üstün bir gayret ve vatan sevgisiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev bilinciyle milletimizin takdirini kazanan Jandarma Teşkilatımız, köklü ve başarılı geçmişinden aldığı güçle geleceğe hazırlanmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve onun ayrılmaz parçası Jandarma Genel Komutanlığı, sahip olduğu imkân ve kabiliyetlerle yüksek vazife şuuruyla iyi eğitilmiş nitelikli personeliyle üstlenmiş olduğu görev ve sorumlulukları her zaman özveri, azim ve kararlılıkla yerine getirmiş ve getirmeye de devam edecektir. Terörle mücadelede gösterdiği üstün gayret, amansız mücadele ve büyük fedakârlıkla Jandarma Teşkilatımız, Milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Ayrıca mukaddes vatan topraklarımız uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimizi de Milletimiz ebediyen hatırlayacaktır. Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum. Bu vesileyle köklü ve başarılı bir maziye sahip olan Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarının, eş ve çocuklarının bu özel gününü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, tüm personele başarı dileklerimle sevgi ve selamlarımı sunuyorum.