Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Ramazan Ayı etkinliklerimiz 13 Haziran Salı Günü saat 21:30 da dopdolu bir program ile sizlerle bilikte olacak.

Tarih  Tarih : 13 Haziran 2017, 13:26

Belediye Başkanlığımızca düzenlenen 9.Geleneksel Ramazan ayı etkinliklerimiz 13 Haziran Salı akşamı dopdolu bir program ile sizlerle birlikte olacak.Cem Başaran Aksan'ın sunumu ile Telvin Sanat Akademisi ve Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği konseri ile gerçekleştirilecek etkinliğe tüm halkımız davetlidir.