Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

23 NİSANDA ANLAMLI ZİYARET

Tarih  Tarih : 21 Nisan 2017, 17:12

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gelincik İlköğretim okulu öğrencileri Okul Müdürü Sayın Mehmet ÖZKAN ve Sınıf Öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ü makamında ziyaret etti.Sayın ERGÜL öğrencilerimiz ile Milli Egemenliğimizin ilan edildiği bu müstesna gün ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara karşı olan sevgi ve saygısı hakkında sohbette bulunarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.Sayın Ergül öğrencilerimizin Sinop hakkında ki sorularını da yanıtlayarak onlara yapımı devam eden Sakarya caddesi,doğalgaz çalışmaları ve Cezaevi altı rekreasyon alanı projesi hakkında bilgiler verdi.Sayın Ergül öğrencilerimize satranç takımı ve kitap hediye etti.