Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

BİR BAHAR AKŞAMI ŞİİRLERİ İLE MÜTHİŞ GECE

Tarih  Tarih : 20 Nisan 2017, 09:06

Belediye Başkanlığımızca düzenlenen '' Bir Bahar Akşamı '' şiir dinletimiz halk eğitim merkezi salonundan oldukça geniş bir katılım altında gerçekleştirildi.Sinop Üniversitesi Edebiyat bölümü öğrencilerinin önderliğinde sahneye çıkan edebiyat severler birbirinden güzel eserlerden örnekler sundu.Şiir dinletisine Sinop Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sayın İsmet DAMAROĞLU ve Kültür ve Sosyal işler Müdürü Sayın Metin GÜNER katılırken Sinop Üniversitesi öğrencileri geceye oldukça büyük ilgi gösterdi.