Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Tarih  Tarih : 14 Nisan 2017, 09:27

TVF PLAJ VOLEYBOLU TÜRKİYE FİNALLERİ 30 HAZİRAN – 2 TEMMUZ TARİHLERİNDE SİNOP’TA Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Tarafından, Türkiye’de Ve Dünyada İlk Kez, Sadece Kulüplerin Katılımıyla Oluşturulan Ve Dünyanın Da En Büyük Ligi Olma Özelliğini Taşıyan TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Medya Toplantısı, Başkent Voleybol Salonu’nda Gerçekleştirildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Tarafından Türkiye’de İlk Defa Kulüplerin Katılımı İle Oluşturulan Ve Dünyanın En Büyük Ligi Olma Özelliğini Taşıyan TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi 22 Nisan 2017 Cumartesi Günü Başlayacak. TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi’nde Bölgesel Müsabakalar; Antalya, Ankara, Bursa, Elazığ, İstanbul, İzmir, Mersin, Mardin Ve Samsun Olmak Üzere Dokuz Şehirde, Sekizer Takımlı, Çift Devreli Lig Usulüne Göre Yapılacak. Bölgelere Verilen Kontenjanlara Göre Bu İllerden Çıkan En İyi Takımlar Türkiye Finalleri’ne Katılma Hakkı Kazanacaklar. Blediye Başkanlığımızın öncülüğünü yaptığı ve Sinop’ta Kumkapı Plajı’nda, 30 Haziran-2 Temmuz 2017 Tarihlerinde Yapılacak Olan Türkiye Finalleri’nde Toplamda 16 Bayan, 16 Erkek Takımı Mücadele Edecek. Televizyondan Da Yayımlanacak Olan Kadın Ve Erkek Final Maçları Sonunda Kazanan Takımlar “2017 TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Şampiyonu” Unvanını Kazanacak.