Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

SAYIN ERGÜL'DEN REFERANDUM DEĞERLENDİRMESİ

Tarih  Tarih : 10 Nisan 2017, 16:56

Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL önümüzdeki günlerde yapılacak referandum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sayın ERGÜL referandum değerlendirmesine bir oyun ne kadar önemli olduğunun özellikle altını çizerek başlarken sosyal medyada yapılan yalan yanlış paylaşımlar veya anketler ile çeşitli yazılı ve görsel paylaşımların bilgi kirliliği yarattığını ifade ederek bu paylaşımların çoğunun doğruyu yansıtmadığını belirti.Referandum günü herkesin mutlak sandığa giderek oyunu kullanması gerektiğini belirten Sayın ERGÜL ‘’ Türkiye tarihinin belli dönemlerinde önemli seçimlere gitti ve bu seçimlerin sonunda Türk milletinin iradesi ile yasama,yürütme ve yargı işleyişi şekillendi.Bizler de bu doğrultuda memleket ve millet sevdası ile en iyi hizmetleri vatandaşlarımıza sunmaya devam ettik.Bizim de yaşadığımız bir süreçle seçimlerde bir oyun ne anlama geldiğini gördük,yaşadık.Çeşitli spekülasyonlarla sandık güvenliği,seçim güvenliği,oy güvenliği yokmuş gibi yapılan algı hepimizi yanıltacağı gibi kararımızı güçsüzleştirmekten öteye bir davranış değildir.Sadece bir günümüzü ayırarak gideceğimiz sandık,kararımız ne olursa olsun vereceğimiz oy,ortaya koyacağımız duruş geleceğimizin şekillenmesinde önemli olup ,sandık katılımının yüksek olduğu zamanlarda ortaya çıkan en önemli olgu halkın iradesinin tam olarak ortaya konduğudur. Ortak payda ve paylaşımımızın Türkiye olduğunu ve Türk milletinin iradesinin her şeyin üstesinden geleceğini bilen ve inanan biri olarak ortaya çıkacak sonucun Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum.’’açıklamasında bulundu.