Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

GÖREV BAŞINDA 172 YIL

Tarih  Tarih : 06 Nisan 2017, 13:58

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL Türk Polis Teşkilatının 172.Kuruluş yıl dönümü dolayısı düzenlenen şehitlik ziyaretine katıldı.Sayın Ergül Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü dolayısı ile düzenlenen etkinliklere katılarak bir kutlama mesajı da yayınladı.Sayın ERGÜL mesajında Yaşam İçerisinde Büyük Özveri Gerektiren Bir Görevi Yerine Getiren Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172.Yılını Kutlayan Sayın Ergül ‘Halkın Can Ve Mal Güvenliği Sorumluluğunu Anayasa Ve Yasalar Çerçevesinde Yetkilerini Kullanarak Taşıyan,Biriktirdiği Tecrübeler İle Çağın Yeniliklerini Yakalayan,Toplumun Ve Ülkemizin Demokratik Değerlerini Özümseyerek Görevini Yerine Getiren Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 172.Yılını Kutluyor,Saygılar Sunuyorum.Ayrıca Geçmişten Günümüze Polis Teşkilatında Görev Başında Şehit Düşen Polislerimize Allah'tan Rahmet Dilerken Gazilerimizi Saygı Ve Minnetle Anıyorum.’’Açıklamasında Bulundu.