Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLUYOR TÜM ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Tarih  Tarih : 18 Mart 2017, 15:35

18 Mart Çanakkale Zaferinin 102.yıldönümü ve Şehitleri anma günü töreni Deniz Şehitleri Anıtı önünde gerçekleştirildi.Törene ,Sinop Valisi Sayın Hasan İPEK,Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL,Siyasi parti Milletvekilleri ve yetkilileri,kurum ve kuruluş müdürleri ve dernek temsilcileri,öğrenciler ile şehit ve gazi yakınları katıldı.Tören çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam ederken ilimiz şehitliği ziyareti ile devam etti.Şehitlik ziyareti esnasında oldukça duygulu anlar yaşanırken şehitlerimiz ve Beşiktaş’taki hain saldırıda hayatını kaybeden evladımız Mustafa Berkay AKBAŞ’IN mezarına karanfiller bırakıldı.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102.Yıldönümü ve Şehitleri Anma programının sunulması ile son buldu.