Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

KADIN KONUK EVİNİN AÇILIŞI YAPILDI.

Tarih  Tarih : 08 Mart 2017, 16:56

SİNOP BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZCA YAPIMI TAMAMLANAN KADIN DİNLENME EVİNİN AÇILIŞI VALİMİZ SAYIN HASAN İPEK,MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN BARIŞ KARADENİZ,BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL,CHP İL BAŞKANI SAYIN BARIŞ AYHAN VE ÇOK SAYIDA Kİ VATANDAŞLARIMIZIN KATILIMIYLA YAPILDI.AÇILIŞTA KONUŞMA YAPAN VALİ SAYIN HASAN İPEK KADINLARIMIZIN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLAYARAK BU ANLAMLI GÜNDE KADINLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA YÖNELİK YAPILAN DİNLENME EVİNİN AÇILIŞINDA BULUNMAKTAN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİREREK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ERGÜL'E TEŞEKKÜR ETTİ.