Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kahvaltı Etkinliği.

Tarih  Tarih : 08 Mart 2017, 15:58

Sinop Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile bugün Aşıklar Düğün Salonunda düzenlediği kahvaltı buluşmasına kadınlarımızı bir araya getirdi. Kent konseyi kadın meclisimiz güne özel etkinlikler gerçekleştirdi.Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL ve eşi Sayın Bircan ERGÜL ev sahipliğinde Milletvekilimiz Sayın Barış KARADENİZ,Sinop Valimiz Sayın Hasan İPEK’İN eşi Sayın Gülten İPEK,CHP İl Başkanı Sayın Barış AYHAN ve çok sayıda emekçi kadın kahvaltıda buluştu.Etkinliğe Telvin Sanat Atölyesi Amozon dans grubu gösterisi,Sayın Hande GÜLENǒin günün anlam ve önemini belirten sunumunun ardından Sinop Romanları Derneğinin Müzik ziyafeti ile son buldu.