Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

SAYIN ERGÜLDEN TELVİN SANATA ZİYARET

Tarih  Tarih : 17 Şubat 2017, 15:16

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL ilimizde faaliyet gösteren sanat akademisi Telvin Sanat Atölyesini ziyaret etti.Telvin Sanat Atölyesi Yönetim kurulu başkanı Sayın Zafer KARSLI ve Genel Sanat Yönetmeni Sayın Gülbahar Karaduman KARSLI Sayın Ergül'e yapmış oldukları kurs ve eğitimler ile ortaya koydukları sanatsal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.Sayın ERGÜL Telvin Sanat Atölyesinin İstanbul Tüyap'ta düzenlenen Turizm fuarında ortaya koydukları performans ve katkıları için Sayın Karaduman Ve Sayın Karslı ile tüm ekibine teşekkürlerini ileterek vermiş oldukları destek ve katkının oldukça büyük önem taşıdığını ve kendilerine her zaman olduğu gibi bundan sonra da maddi ve manevi destek vereceklerini dile getirdi.