Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

SİNOP EMİTT FUARINDA

Bu yıl 21.’si düzenlenen ve turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren EMİTT 2017Turizm Fuarı’nda ilimize ayrılan 5. Hol ve 130 metrekarelik stand; Karadeniz’de 3 Liman Var, Sinop, Temmuz, Ağustos konseptiyle ilk gününde yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda davetlinin katıldığı Fuarda Sinop standı yoğun ilgi gördü. Sinop Valisi Sayın Hasan İpek,Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül standda ziyaretçileri ağırladı. Fuarın birinci gününde Telvin Sanat Tiyatrosunun Amazon Kızlarının dans gösterileri ile başladı ziyaretçilere yöremize ait çeşitli yiyeceklerden; Nokul, Boyabat ezmesi, doğal meyve suyu gibi ikramlarda bulunuldu. Tanıtıcı kitapçık ve broşürlerle ilimizin tanıtımı yapıldı.

Tarih  Tarih : 27 Ocak 2017, 08:44