Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kurum İçi Görevde Yükselme

FIRINLARDA DENETİM

Tarih  Tarih : 24 Ocak 2017, 13:03

Zabıta Müdürlüğümüzce 2016 yılı içerisinde ilimiz merkezinde sürekli yapılan fırın denetimlerinde 28 ekmek fırınının faaliyetleri denetlenmiş olup 13 fırına genel temizlik kuralları vb.sebeplerden dolayı ceza-i işlem yapılmıştır.Ayrıca yapılan denetimlerde genel temizlikten müdürlüğümüz sorumluluğunda olan yasal kurallar çerçevesinde denetlenen konularda gerekli hassasiyeti gösteren fırınlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu denetimler sonucunda her türlü gerekli hassasiyeti gösteren ve örnek fırın olarak gösterilen Trabzon Ekmek Fırını sahibi Sayın Şener KESKİN'e Zabıta Müdürümüz Sayın Serdar ÇOLAK tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.