Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

SU DEPOLARIMIZDA SONA YAKLAŞILDI.

Tarih  Tarih : 04 Ekim 2012, 14:36

Uzun süredir devam eden su isale hatları ve yeni su depolarımızın yapımında sona yaklaşıldı.Ada mahallesi seyir terası mevkiinde yapımı devam eden 5000 metreküplük su depomuzun son bölümününde yapılan törenle atılan son tabla betonun ardından çalışmalar tamamlanarak hazır hale getirilecek.Yapılan törene katılan belediye başkanımız sayınBAKİ ERGÜL depo yapımını inceledikten sonra kurban kesim törenini müteahhit firma ve belediye çalışanları ile gerçekleştirdi.depoyu yerinde inceleyen sayın ergül ‘’ su depolarımızın ilki olan ada mevkii depomuzun % 95 lik bölümü tamamlandı.Son çalışmalar ve çevre düzeninin ardından hazır hale getirilecektir.Korucuk köyü içinde yapılan depomuzun da% 40 lık bölümüde tamamlandı.O depomuzda hızla inşa edilmeye devam ediliyor.Su depolarımız ile ilimizde yaşanan su kesintilerini de en az seviyeye çekeceğiz ve artılmış olarak Erfelek barajı önünde ki arıtma tesisimizde tertemiz suyu yeni isale hatlarımız ve depolarımız vasıtası ile halkımıza ulaştıracağız’’ açıklamasında bulundu.

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

ERSİN [ 13 Ekim 2012, 16:44 ]
öncelikle hakkın rahmetine kavuşmuş olan sayın başkanımın değerli Annesi Hüsniye ERGÜL'e Allah Rahmet, Sayın Başkanıma ve değerli ailesine sabırlar diliyorum.
Sayın Başkanım çalışmalarınızı takdirle izliyorum ve gurur duyuyorum.
Ancak, Benim sizden Kredi ve Yurtlar Kurumundaki kayıtlı 868 öğrenci adına bir isteğim olacak Yurtlarımızda kullanılan şehir şebeke sularında sık sık kesilmeler olmakta kesilen su uzun süre (en az 3 4 gün) kesinti devam etmekte bu durum toplu yaşanılan Yurt gibi yerlerde tehlikeli sonuçlar doğurabilir KYK Yurtlarındaki Su Kesintileri sona erdirecek çalışmalarınız olursa sevinirim
Çünkü, Suyun olmadığı yerde Pislik oluşur Pisliğin Olduğu yerdede salgın Hastalıklar.
Gönlü Vatana Hizmet Aşkıyla Yanan Tüm dostlara selam olsun.
Sayın Başkanım Saygılar.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.