Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

MÜZİK ŞÖLENİ GÖZ KAMAŞTIRDI.

4.Geleneksel Ramazan Etkinliklerimizde Sahne Alan Trt’nin Güzide İsimlerinden Alp ARSLAN,Ayşe EKİZ,Ayşen BİRGÖR Ve Utku GÜDÜ İzleyenlere Müthiş Bir Müzik Şöleni Sundu.

Tarih  Tarih : 13 Ağustos 2012, 10:30

Sinopluların Yoğun İlgisi Altında Gerçekleşen Müzik Şöleninde Türk Sanat Müziğinden En Güzel Eserleri Seslendiren Trt Sanatçılarımız İzleyenleri Mestetti.Geceye Katılan Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL ‘’ 4.Geleneksel Ramazan Etkinliklerimize Damgasını Vuran Ve Bizleri Yalnız Bırakmayan Değerli Sanatçılarımıza Ve Değerli Sinoplulara Teşekkür Ediyorum.Bu Güzel Gecelerin Tekrar Yaşanmasını Temenni Ediyorum.Diyen Sayın ERGÜL Sanatçılara Çiçek Takdim Etti.Alanı Dolduran Yüzlerce Sinoplu Memnuniyetlerini Dile Getirdi.