Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

YAĞMUR HATLARINDAKİ TIKANIKLIK ZORLUYOR.

Tarih  Tarih : 09 Ağustos 2012, 14:25

Belediyemizce Başlatılan Yağmur Hatlarının Kontrolü Esnasında Rastlanılan Tıkanıklıklar Yağmur Sularının Tahliyesini Zorlaştırıyor.Yapılan Kontroller İle Başlatılan Hat Temizlikleri Devam Ederken Özellikle Evlerin Evsel Atık Bölümlerinden Rastgele Atılan Kağıt,Bez,Poşet Vb Malzemelerin Yarattığı Tıkanıklıklar Ve Ağaçların Köklerinin Hatlara Verdiği Zararlar Fen İşleri Ve Su Kanalizasyon Ekiplerince Giderilmeye Çalışılıyor.Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül Çalışmaların Takibinin Yapıldığını Belirtirken ‘’ Daha Önce De Belirttiğim Üzere Evlerden Ratsgele Atılan Atıklar Nedeni İle Birçok Hattımız İptal Oldu.Bu Hatların Tekrar Açılıp Temizlenmesi Gerekiyor.Bu Çalışmalar Devam Ediyor Fakat Her An Her Zaman Bu Hatların Açılması Ve Temizlenmesi Mümkün Değil.Yaşanan En Ufak Tıkanıklık Caddelerde Ve Sokaklarda Taşkınlara Neden Oluyor.Vatandaşlarımız Bu Konuda Bizlere Karşı Duyarlı Olacağını Biliyor,Bizlere Yardımcı Olmalarını Temenni Ediyorum.