Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

MODERN HAYVAN BARINAĞI İNŞASI DEVAM EDİYOR.

Belediyemizce Kısa Süre Önce Başlanan Modern Hayvan Barınağı Yapımı Hızla Devam Ediyor.

Tarih  Tarih : 09 Ağustos 2012, 14:10

Sis Düdüğü Mevkiinde Yapımına Başlanan Hayvan Barınağının Alt Yapısı Tamamlanırken,Klübelerin Alt Betonlarının Yapımı Bitirildi.Yaklaşık 3 Yıldır Süren Çalışmalar İle Yer Konusunda Çıkan Sorunların Ardından Sis Düdüğünde Geçici Olarak Hizmet Veren Hayvan Barınağı Yıkılarak Yerine Modern Hayvan Barınağı Yapımı Devam Ediyor.Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül ‘’ Yaklaşık 3 Yıl Önce Malzemelerini Temin Ettiğimiz Modern Hayvan Barınağının Yapımı İçin Yer Konusunda Çıkan Problemlerin Aşılamamasının Ardından Mevcut Barınağı Yıkarak Yerine İçinde Ameliyathane Odalarının,Veteriner Odalarının,Hayvanların Sağlıklı Bir Şekilde Yaşayacakları Klübelerin Olduğu Modern Barınak En Kısa Sürede Hizmet Vermeye Başlayacaktır.’’Açıklamasında Bulundu.