Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.

YAŞLILARIMIZA TEKNE GEZİSİ

BELEDİYEMİZ YAŞILAR EVİ VE DİNLENME LOKALİ MÜDAVİMLERİ OLAN YAŞLILARIMIZA BELEDİYEMİZCE TEKNE GEZİSİ DÜZENLENDİ.

Tarih  Tarih : 02 Ağustos 2012, 15:58

Belediyemiz Yaşlılar Evi Ve Dinlenme Lokali Müdavimleri Olan Yaşlılarımıza Belediyemizce Tekne Gezisi Düzenlendi.Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül '' Yaşlılarımızın Ramazan Ayında Hoşca Vakit Geçirebilmeleri Adına Bir Tekne Gezisi Düzenledik.Daha Önce De Erfelek Şelaleleri Gezisi Ve Yine Tekne Gezileri Düzenlemiştik.Şimdi Bu Geleneği Sürdürüyoruz.Ramazan Ayı Sonrasında Da Bu Tür Etkinliklerimiz Devam Edecek Ve Onları Unutmayacağız''açıklamasında Bulundu.