Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.

Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sinop Hakkında | Meclis Gündemleri | İhale İlanları | E - Belediye |

DERGİ ÇALIŞMALARIMIZ

YILDIZ TV DE CANLI CANLI

Tarih  Tarih : 14 Ocak 2014, 09:34

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL SİNOP YILDIZ TV DE CANLI YAYINDA 5 YILDA HAYATA GEÇİRİLEN BELEDİYE ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİLER VERDİ.CANLI YAYINLANAN PROGRAMDA SAYIN ERGÜL SİNOP İÇME SUYUNDAN,ŞEHİR GİRİŞ YOLUNA,KAPALI MODERN PAZARYERİNDEN,KANALİZASYON DERİN DENİZ DEŞARJINA,İMAR PLANLARINDAN,ÇEVRE DÜZENLEMELERİNE,SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINDAN PARKE YOL YAPIMLARINA BİRÇOK KONUDA YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.SAYIN ERGÜL CANLI YAYINA BAĞLANAN VATANDAŞLARIMIZIN ÇEŞİTLİ KONULARDA SORDUĞU SORULARA DA CANLI YAYINDA BİREBİR CEVAP VERDİ.