Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

İFTAR YEMEĞİMİZE VE SÖYLEŞİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL TARAFINDAN VERİLECEK İFTAR YEMEĞİ VE HALK SÖYLEŞİSİ 4 AĞUSTOS 2012 CUMARTESİ GÜNÜ İLİMİZ İSKELE MEYDANI ATATÜRK ANITI YANINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Tarih  Tarih : 01 Ağustos 2012, 16:33

Belediyemizce Düzenlenen 4.Geleneksel Sinop Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Halka Açık İftar Yemeği Düzenlenecek Ve Ardından Sayın Baki Ergül Bamteli Programcısı Sayın Tayfun Talipoğlu İle Birlikte Söyleşiye Katılacak.Programda Sayın Tayfun Talipoğlu’nun Şiir Dinletisinin Yanısıra Konservatuarımız Türk Sanat Müziği Bölümü Solisti Gonca Gülay Konser Verecektir.