Herhangi bir duyurumuz bulunmamaktadır.   Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

KIRDINIZ DA NE OLDU ?

Tarih  Tarih : 29 Ocak 2013, 13:24

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce ilimiz Aşıklar caddesi büyük parkta bulunan direk tipi çöp konteynırları ve oturma grupları kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi.Yıllardır büyük parkta bulunan Sinoplunun vermiş olduğu vergilerle ve personelce onca emek sarf edilerek bakımları yapılan ve boyanan,hatta yenileri alınan çöp konteynırları yine tahrip edilerek zarar verildi.Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL yaptığı açıklamada ‘’ Yıllardır bu memlekette ‘’ değişim başladı ‘’ sloganı ile yeniliklere imza atmaya çalışıyoruz.Büyük parkta bizim için önemli bir mevkii ve bu alanda halkımızın özellikle yaz aylarında gezilerini yaparken gerekli doneleri yerlerine özenle yerleştiriyoruz.Bu çöp konteynırları ve oturma grupları büyük emeklerle ve paralarla buralara yerleştiriliyor.Bunların başına birer kamera mı yerleştirmeli yoksa adam mı dikmeliyiz. Buna gerek var mı ? Oysa bizler Sinoplular olarak medeniyetten,çağdaşlıktan ve sosyal toplum anlayışından her gün gururla söz ediyoruz.Ben her gün 1 lira 1 lira hesap yapıyorum.Belediye bütçesini en iyi şekilde kullanıp Sinopluya yakışır hizmetleri yerine getirmeye çalışıyorum.Ve biri yada birileri çıkıp bu emeğimizi utanmadan sıkılmadan tahrip ediyor.Bu kişilere sormak istiyorum kırdınız da sonuç ne oldu ? Bunları kırmak ne işinize yaradı.Kamera takmak yada adam dikmenin de bize bir maliyeti var bunlara harcadığımız para ile bu memleketin her karışına bir yatırım yapmak halkımızın istediği hizmetleri yerine getirmek daha akıllıca değilmidir?Ama biz usanmadan yorulmadan bunları yerine tekrar yerleştireceğiz.Onlar kıracak biz yapacağız.Ama bu kul hakkı yemektir ve bedeli ağırdır.Bunu da kıran her kimse çok iyi düşünmelidir.