Kuvvetli Sağanak

TVF PLAJ LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

TVF PLAJ LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sinop Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Finalleri’nde dün akşam (22 Temmuz 2018, Pazar), Sinop Kumkapı Halk Plajı’nda erkekler ve bayanlar kategorilerinde oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle, kupa, madalya ve ödüller sahiplerini buldu.

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Kirazlı Vakıf (Hakan Göğtepe-İbrahim Çadır) takımına madalyalarını ve kupalarını; TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Murat Bostan, çeklerini ise; TVF Bilgi Teknolojileri Sorumlusu ve Müsabaka Direktörü Mehmet Semiz verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Şimşek Gençlik Spor (Ali Berke Sağır-Ali Cebeci) ikilisine madalyalarını ve kupalarını TVF Bilgi Teknolojileri Sorumlusu ve Müsabaka Direktörü Mehmet Semiz , çeklerini ise; Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Salim Akbaş verdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Turkey Volleyball Camps (Nuri Şahin-Caner Çiçekoğlu) ise; madalyalarını TVF Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener , kupalarını ise; Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, çeklerini ise; TVF Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener ile Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay verdi.

Bayanlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Keçiören Bld. (Burcu Atasoy-Ebru Karayılan) takımına madalyalarını ve kupalarını; Sinop Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Damaroğlu, çeklerini ise; Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan GMB Çamlık Spor (Buğra Eryıldız-Selin Yurtsever) madalyalarını ve kupalarını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Meltem Emel Öztürk, çeklerini ise; Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Salim Akbaş verdi.

Bayanlar kategorisinin şampiyonları Çamlık Spor (Esra Betül Çetin-Merve Çelebi) takımına ise; madalyalarını TVF Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener, kupalarını Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Balfidan, çeklerini ise; Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Balfidan ile TVF Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener verdi.

Ayrıca; TVF Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’e, Sinop Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Oktay ve Rahmi Balfidan’a; Sinop Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmet Damaroğlu ve TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Murat Bostan’ a organizasyonu düzenlemelerinden dolayı şükran plaketi verdi.