Sinop Dernekler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL'ü makamında ziyaret etti.

Sinop Dernekler Konfederasyonu Başkanı Bahattin Demircan ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL’ü Makamında ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette Sinop Dernekler Konfederasyonu Başkanı Bahattin Demircan, Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL’ü, Sinop Dernekler Konfederasyonun 27 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan  1. Olağan Kongresine davet etti.

Belediye Başkanı Baki ERGÜL, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bahattin Demircan’a teşekkür etti.