SİNOP BELEDİYE MEZBAHANESİNDE KESİMLER BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak hizmete açılan mezbahanede belediye bünyesinde çalışan uzman ekiplerce et kesim işlemine başlandı.Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL ‘’ Uzun yıllardır çeşitli spekülasyonlara konu olan belediye mezbahanemizi Kuzey Anadolu Kalkınma ajansının 1,1 milyon desteği ile yaklaşık 2,2 milyon liraya tamamlayarak hizmete açtık.Çeşitli yollardan yaptığımız işletme taleplerimize yeterli destek ve katılım sağlanmayınca kendi bünyemizde oluşturduğumuz uzman ekiplerimizce et kesim işlemlerine başladık.İçinde en modern et kesim cihazlarının yer aldığı mezbahanemizde zaiyatsız bir kesim söz konusu olup yine belediyemize ait et dağıtım aracı ile dağıtımlar gerçekleştirilmektedir. ‘’açıklamasında bulundu.