Kuvvetli Sağanak

PLAJ VOLEYBOLUNDA TEKNIK TOPLANTI YAPILDI.

Türkiye’de ve dünyada ilk kez, sadece kulüplerin katılımıyla oluşturulan ve dünyanın da en büyük plaj voleybolu kulüpler ligi olma özelliğini taşıyan TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Final Etabı’nın teknik toplantısı bugün Kumkapı beach'te yapıldı.

Toplantıya TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Emel Meltem Öztürk, TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Murat Bostan, TVF Plaj Voleybolu Müsabaka Yöneticisi Mehmet Semiz ve Sinop Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmet Damaroğlu katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Emel Meltem Öztürk; “Geçmiş yıllarda da Sinop’ta plaj voleybolu organizasyonuna ev sahipliği yaptık ve bu turnuvalarda gördük ki Sinop, potansiyel olarak çok üst düzey organizasyonların gerçekleştirilebileceği bir şehir. Bu nedenle plaj voleybolu liginin finali için Sinop Belediyesi Başkanı Baki Ergül’le görüşmelere başladık ve başından itibaren verdikleri destekle bu işe başladık. Geldiğimiz noktada çok üst düzeyde iş birliği ile güzel bir organizasyon hazırlık aşamasını gerçekleştirdik. Bu süreçte emeği geçen başta Belediye Başkanı Baki Ergül’e, Belediye’nin her düzeydeki çalışanlarına, Sinop Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmet Damaroğlu’na, TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Murat Bostan’a çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da Dünya Şampiyonası gibi organizasyonları burada beraber gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi.

Toplantıda söz alan özel kalem müdürü Sayin İsmet Damaroğlu Sinop ili genelinde yapılan en önemli ve en büyük organizasyon olan plaj voleybolu etkinliginde sporcular ve teknik heyet ile federasyon yönetiminden cok değerli insanlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm sponsorlara,

Emegi geçen herkese,federasyon temsilcileri ile Sayın Murat Bostan'a teşekkürlerini iletti.

TVF ve Sinop Belediyesi işbirliğinde düzenlenen final etabı, Sinop Kumkapı Halk Plajı’nda yarın 20 Temmuz 2018 Cuma saat 09:00 da oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.