DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN SU ARITMA TESİSİMİZE ZİYARET

Belediyemiz İçme Suyu Arıtma Tesisini DSİ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat DAĞDEVİREN, Etüt, Planlama ve Tahsisler Dairesi Başkanı Sayın Nazmi KAĞNICIOĞLU, 7 . Bölge Müdürü Sayın Nazmi KOÇAK, 7. Bölge ve 22. Bölge Müdür Yardımcıları ve beraberindeki DSİ mühendislerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik heyet ziyaret etti. Ziyaret sırasında İçme Suyu Arıtma Tesisinde bulunan Belediyemiz Mühendisleri, Tesiste yapılan çalışmalar hakkında DSİ heyetine bilgilendirme yaptılar. Söz konusu heyetteki temsilciler Tesisimizdeki çalışma sisteminin, Personel donanımının ve Arıtılan Suyun Kalitesinin Türkiye'de En iyilerden biri olduğunu ifade etti. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımızın Sayın Baki ERGÜL '' 2013 Eylül Ayında Hizmete alınan Tesisimiz sayesinde Türkiye'nin en Kaliteli İçme Suyunun Sinoplular tarafından kullanıldığının Belediyemiz dışındaki Kurumların Temsilcileri tarafından da dile getirmesinin mutluluk verici olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Sinopluların En Kaliteli İçme Suyuna En Ucuz fiyatlarla Belediyemiz sayesinde ulaşmaya devam edeceklerdir.'' ifadelerinde bulundular.