Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Sinop Doğalgaz altyapı işletmesini üstlenen Akmercan Sinop Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.bölge müdürü Necmettin Erikçi BelediYE Başkanımız Sayın Baki Ergül'ü makamında ziyaret etti.

Sayın Erikçi 2018 yılı başlarında başlayan ve hızla devam eden doğalgaz çalışmaları ve bu yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sayın Erikçi Sinop'ta bugüne kadar birçok cadde ve sokakta doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını ve abone bağlantıları ile ara bağlantılarında devam ettiğini belirtti.

Sayın Ergül Belediye Başkanlığımız ve Akmercan doğalgaz dağıtım şirketinin ilimiz genelinde yapılan tüm çalışmaları birlikte yürüttüklerini ve yapılan çalışmalarda vatandaşlarımıza en minimum şekilde rahatsızlık vermek için büyük çaba sarf edildiğini dile getirdi.

Sayın Ergül ilerleyen günlerde devam edecek çalışmaların bittiği cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarının da hava şartlarının uygun olduğu günlerde devam edeceğini belirtti.