BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BAKİ ERGÜL POLİS TEŞKİLATININ 173.YIL DÖNÜMÜ DOLAYISI İLE BİR MESAJ YAYINLADI

Belediye Başkanımız Sayın Baki ERGÜL Polis Teşkilatının 173.yıl dönümü dolayısı ile yayınladığı mesajında ‘’ Huzur,mutluluk,barış için,kamu düzeninin korunması ve asayişin sağlanması adına her türlü fedakarlık altında görevini ifa eden,suçları önlemek suçluya karşı mücadelede önemli işlere imza atan ve her türlü terör örgütü ile canlarını feda ederek mücadele eden polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor,şehit polislerimizi minnet ve saygıyla anıyor,gazilerimize acil şifalar diliyorum.’’açıklamasında bulundu.