Belediye Başkanımız Baki ERGÜL, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkanımız Baki ERGÜL ; "Tarihin her döneminde istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş; canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumayı ilke edinmiştir.
Kalbi Vatan sevgisiyle dolu Kahramanlarımız sayesinde Şanlı Bayrağımız Kutsal Vatan semalarında her an ihtişamla dalgalanacak, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımız yurdumuzun dört bir köşesinde sonsuza dek gururla söylenecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle 'Gaziler Gününü' en içten duygularımla kutluyor, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyor saygılar sunuyorum " dedi.