Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

2.GELENEKSEL M.BERKAY AKBAŞ SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI

2.GELENEKSEL M.BERKAY AKBAŞ SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI 19-21 TEMMUZ 2018 TARİHLERİ ARASINDA BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ ORGANİZASYONUYLA BARIŞ MANÇO PARKINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden hemşehrimiz M. Berkay AKBAŞ’ın anısına, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlenecektir.

Gerek ilimiz Sinop’tan, gerekse il dışından katılacak ve şu an Milli Takımlarımızın altyapılarında çeşitli yaş kategorilerinde forma giyen sporcuların da yer alacağı kız-erkek basketbol takımları; M. Berkay AKBAŞ’ın anısına düzenlenen bu turnuvada kıyasıya bir mücadele ile şampiyon olmayı hedefleyecekler. Yarıştıkları yaş kategorilerinde, takımları ile beraber Türkiye dereceleri elde eden sporcuların da yer alacağı “2. M. Berkay AKBAŞ Sokak Basketbolu Turnuvası”; 19-21 Temmuz tarihleri arasında Barış MANÇO Parkında yapılacak.il içinden katılım için başvuru yapan takımlar Organizasyon Komitesinin onayı ile, il dışından katılım için başvuru yapan takımlar ise Organizasyon Komitesinin referansı ile turnuvaya katılabileceklerdir.

Dereceye giren takımlara çeşitli hediye ve ödüllerin verileceği turnuvaya katılım koşulları ve turnuva hakkında detaylı bilgi elde etmek için Organizasyon Komitesinde yer alan Anılcan ACUN veya S. Anıl ÇİLİNGİR’e 0546 208 9434 veya 0543 309 5757 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.